No comments yet

Mit hoz/hat a jövő?

A KERETEK:

3 ige foglalja össze amiket kaptam az Úrtól, a harmadikat csak a legvégén olvasom fel.  Ézs 5:18 Jaj azoknak, akik a vétket a gonoszság köteleivel vonszolják, és a bűnt mint szekeret, köteleken, 5:19 akik ezt mondják: Siessen, és tegye hamar a dolgát, hadd lássuk; közeledjen és jöjjön el Izráel Szentjének a terve, hadd ismerjük meg! 5:20 Jaj azoknak, akik a gonoszt jónak mondják, és a jót gonosznak, akik a sötétséget világossággá és a világosságot sötétséggé teszik, akik a keserűt édessé, az édeset pedig keserűvé teszik! 5:21 Jaj azoknak, akik bölcseknek látszanak önmaguk előtt, és magukat eszesnek tartják! 5:22 Jaj azoknak, akik hősök a borivásban, és híresek a részegítő ital keveréséről, 5:23 akik vesztegetésért igaznak mondják a gonoszt, és az igazak igazságát elfordítják!

Zsolt 11:1 [A karmesternek: Dávidé.] Az ÚRban bízom. Hogy mondhatjátok lelkemnek: Menekülj a hegyre, mint a madár! 11:2 Mert íme, a gonoszok feszítik már az íjat, ráillesztették nyilukat a húrra, hogy a sötétből az igaz szívűekre lövöldözzenek. 11:3 Ha az alapokat is lerombolják, mit tehet az igaz? 11:4 Az ÚR ott van szent templomában; az ÚR trónja a mennyben van. Szeme látja, szemöldöke megvizsgálja az emberek fiait. 11:5 Az ÚR megvizsgálja az igazat és a gonoszt, gyűlöli a lelke az álnokság kedvelőjét. 11:6 Hálót hullat a gonoszokra; tűz, kénkő és égető szél az osztályrészük! 11:7 Mert az ÚR igaz. Szereti az igazságot, az igazak meglátják az arcát.

Ezek tehát azok a keretek, amik általánosan jelen lesznek, egyre erősebb és növekvő mértékben. Az igazság, valóság kifordítása és az ősi alapok lerombolása. Ez megával hozza a sötétség térnyerését. DE mégis, Isten bátran néz szembe ezzel az időszakkal is, és mega elé, mellé állítja népét, hogy ne ijedj meg, ne rettenj meg, mert a győzelem már el van készítve.

Most tehát megosztom veletek azokat a látásokat, kijelentéseket, vagy benyomásokat, amiket kaptam, de kihagyom azokat, amiket a többiek esetleg már mondtak, mert azokkal mind maximlisan egyetértek. dr.Sharon Stone és Mikes Attila próféciájával teljesen egyetértek, olvassátok el, illetve ajánlom Hámori Attila igehirdetését is újbóli meghallgatásra.

2021-re mit mond az Úr? Nem tudom. Nekem semmit nem mondott 2021-re. De, pecsétet adott az Úr, hogy hirdessem újra meg újra azt, amit tavalyelőtt, 2019 év végén kaptam:

  1. a 20-as évvel új korszak kezdődik és nem feltétlenül az az érdekes, hogy mik fognak történni, mert rázkódtatás lesz, mert gyorsulás lesz, mert elsöprés lesz, de mindemellett nem ez a fontos, hanem az, hogy 10 évünk van felkészülni. Lehet 13, nem tudom. De ez a 9-13 év a nagyon fontos. Ezt helyezte az Úr a szívemre, h a 30-as évekig tartó évtized a legfontosabb évtized.

Tudjátok, hogy különböző próféták vannak, különböző módokon működik bennük a Lélek. Az én egyik erősen működő ajándékom a folyamatok látása, érzékelése. Gyerekkorom óta igen erősen érzékelem, látom a folyamatokat, nemzeti, világ, és kapcsolatok szintjén, ezért nekem igen fontos jelzés, ha valamiről nem kapok érzékelést.  Márpedig a film, az érzékelésemnek vége 2035nél. Ez lehet 33, vagy 35 nem tudom belőni, de ott olyan mintha vége lenne, egy nagy sötétség, nincs infó, nincs érzékelés, nincs elképzelés. Ez a szellemi része. Ennek a szellemi benyomásnak az emberi magyarázat következik – tehát különböztessétek meg- előbb elmondtam a szellemi benyomásom, ami nekem üzenet. De az értelmezés nehezebb feladat. Lehet úgy értelmezni, hogy addig mutatja az Úr, és majd mutatja később tovább. Lehet úgy is, hogy téves az egész. De ha engem kérdezel, a magán véleményem, az én emberi értelmezésem azt mondja- az egyház korának ott vége lesz, vagy pontosabban, amit addig ismertünk, annak vége lesz. Szeretném hangsúlyozni, h nem prófétálok, hanem egy szellemi benyomásra adok egy emberi értelmezést- ezen a szinten kezeljétek. Szóval, ha igaz, akkor 2030-33 körül az egyház kora véget ér. Ez vagy azt jelenti, hogy elragadtatunk azokban az években, vagy azt, hogy előállt az antikrisztusi rendszer és nem működhet tovább az egyház, vagy azt h nem mutat Isten, vagy azt h ez egy téves benyomás.

Akárhogy is, ami biztos, hogy egy 10 év körüli korszak van most, valamiig, ami mindent meg fog változtatni. A lényeg, amit az Úr mondott, mutatott tavaly- hogy ez a következő 10 év a felébredés, felkészítés és nagy aratás évei.

  1. Ez a 10-13 év a Nagy Aratás évtizede, és több szakaszból áll. Kezdődik az egyház ébredésével, és új korszakába való átlépésével, előállnak új szolgálók, a régi szellemi generáció távozik, egy-két Józsué és Káleb marad csak meg. Ez szellemi generációváltás, szemléletmód váltás. Egy képet erre kaptam, az aratómező szélén gyülekezünk, a kombájnok pöfögnek, meleg teát iszunk, és egymás hátát veregetjük. Kapcsolatok, de valódi kapcsolatok szövődnek, sötét van, hideg is van, de együtt vagyunk. Amikor felhangzik a jel, szinte egyszerre fognak megindulni a kombájnok, és óriási aratás lesz, ébredés. Úgy gondolom, hogy maga az ébredés aratás része 3 évig fog tartani. Ez utóbbi nem prófétai szó, csak sejtés igei mintára. (Jézus kb. 3 évig szolgált testben a földön.)
  2. Tavasszal a vírus kapcsán azt mondta az ÚR, h tükör helyzet, ami majd megmutatja a saját hitbéli és szívbéli állapotainkat, és aki kihasználja ezt a kényszerű sabbathot, az megtérésre kap lehetőséget. Ősszel változott a szellemi klíma, ezért újra megkérdeztem az Urat, hogy mi most a Szó, azt mondta: Főpróba. A tükör-helyzet rólunk, az egyházról szólt, a tagokról, a hitünkről, valódiságunkról. A főpróba a gonosz munkálkodása a világban, hogy hasonló módon lesz az antikrisztusi rendszer elfogadtatása.
  3. Az EGYHÁZ
  4. 2020 volt a váltás éve, nem csak új év, hanem új korszak kezdődött. Olyan, mint 2001 szeptember 11. Ez a korszak is olyan fordulatokat és változásokat fog hozni, amikre nem tudsz racionálisan előre felkészülni. Isten új erővel tölti fel a kereszt üzenetét, és miközben megráz mindent, és kipotyog a zsebeidből mindaz, ami nem kell, ami fogva tart téged, valójában felszabadulsz. A szó, amit látok: SZABADSÁG, felszabadulás. Ez mindazokat érinti, akik bevállalják a kereszt munkáját önmagukban, a házasságukban, a munkájukban, a szolgálatukban, akik hajlandóak alászállni, azokat Isten átviszi a Királyságba. A felszabadítás korszaka nyílik meg azoknak, akik hisznek és bevállalják a tüzet. Valóságos felszabadulás lesz bűnökből, megkötözöttségekből, adósságokból.
  5. Botránkoztató kompromisszum-mentesség. Egy tisztító tűz jön az egyházra, előbb egyre nagyobb világosság, aztán már égetni fog-ez ítélet lesz sokaknak, aztán ha leégtek a dolgaid, rájössz h ez a szeretet lángjai, amik felszabadítottak. A következő 3-5 évben, olyan nép áll elő, akik a megtisztítás, helyreállítás folyamata után bátrak, kompromisszummentesek. Élvezni fogják Isten szabadságát, erejét olyan szinten, mértékben, amit eddig csak egy-két Isten nagy embere tudhatott. Ezek sokan lesznek, de a többség még ekkor is ellenáll, és üldözni fogják, gúnyolni, félreérteni, de közben egyre többen csatlakoznak hozzájuk. Végül elő áll az egyház, ami levezényelheti a Nagy Aratást, ami 3 évig (nem prófécia, inkább sejtés) fog tartani- utána rövid üldöztetés, sötétség, de elragadtatunk.
  6. 6. Mennyei erőkiáradás. Tehát a következő években nyugtalanság lesz embereken, akik többet akarnak, akik készek kockáztatni, ők mennek az elé, ami jön, de ettől őket is eléri a világosság- leleplezésesek, megtérések, szabadulások. Radikális újra oda-szentelések fognak történni, aztán a tűz éget, szabadít, végül a szeretet lángjai betöltik őket Isten ismerettel és ERŐVEL. Fontos kulcs szó: erő. Az elméleti, vagy lelkizgetős tanítások helyett, hitébresztő, kenetes tanítások, prédikálások jönnek. Az erőajándékok működése, és a szellemek megkülönböztetésesnek képessége igen lényeges eszköztár lesz.

Lesznek közösségek, gyülekezetek-ahol gyülekezeti szinten is meg tudják élni ezt, ott Isten Jelenléte megnyugszik- erőteljes dicsőítő, prófétáló, gyógyító, evangélizáló és tanítványozó házakká válnak. De ez nem emberek döntik már el, erre Isten tesz pecsétet.

Ezek között az emberek és ezekben a közösségekben növekedni fog a szeretet, tisztelet, egyre kevesebb testi egó lesz, és egyre erősebb tiszta filadelfia– ez kiváltja más közösségek, testvérek haragját. Isten a szíveket eközben vizsgálja.

  1. A Sauli rendszereknek a következő 2-3 évben szinte teljesen elhalnak, megroggyannak. Akár nagy, akár kis gyülekezet, de megroggyannak és a dávidi lelkület jut uralomra, nyilvánosságra. De ez sem megy rögtön, de Isten felemeli az új szolgálatokat, az új hangsúlyokat. Az ilyen gyülekezetekben többek közt az lesz a jellemző, hogy a katonák nevesek lesznek, és egyéni szinteken is olyan csodák történnek, mintha csak Dávid tenné.
  2. 8. Meg kell h álljak, mert a pásztoroknak, apostoloknak, gyülekezetvezetőknek van üzenetem, hiszem az Úrtól: vezetők! ami most elszabadul az az Úr felforgató szele, az ébredésre való átrendeződésnek a szele és vagy az élére álltok ennek, vagy elfúj titeket és elmozdítja a pozíciótokat, hogy az Úr népe felkészüljön és nekiinduljon az átkelésnek. Még egyszer mondom- vagy az élére álltok, vagy elmegy mellettetek a gyülekezet. Ámen.

Ez lehet h kemény lesz, de vizsgáljátok meg: a következő években az Úr ellene megy azoknak a tanítóknak, pásztoroknak, evangélistáknak, akik puha, vagy felemás evangéliumot hirdetnek, tanítanak. Akik csökkentik e korok prófétikus jellegét, akik azt mondogatják, hogy nem eszik olyan forrón a kását. Az Úr azt mondja: „ti fogjátok forrón megenni, ha nem tértek meg félelmeitekből, büszkeségetekből, anyagiasságotokból. Nem nyugalom jön el, hanem békétlenség, nem a lelkizés hanem a szellemi erők kora jön el, és nektek erre kell felkészíteni a népet. Hogy mertek békességet hirdetni, tanítani, sugallani, mikor a prófétáim hadba hívnak?”.

  1. Leomlanak a takaró és elválasztó falak. A következő években új pozíciót fog felvenni az új egyház– láttuk, ahogy leomlanak a falak, de nem megszűnnek, csak átlátszóvá válnak, miután a víz mindent ki söpört, ami mammon, ammon kétséges, ami emberi, ami poros. Nem szűnnek meg a gyülekezetek, de mégis, a falak, amik eddig eltakartak minket, áttetszővé válnak és szem előtt leszünk a világban, sokkal jobban fogunk látszódni. Ez nem csak azt jelenti, h kimegyünk az utcára evangozni, énekelni, hanem a gyülekezeti élet, a hívő élet megjelenik a közértben, a munkahelyen. Látok tévében interjúkat, látok véleményeket jól átadó influenszereket, akik „emberi” nyelven beszélnek, magyarázzák a világot. Gyakori látvány lesz az utcán betegért imádkozó keresztyének képe, és egyre több örökbefogadás jellemzi majd Isten népét.
  2. Mozgalom-jelleg. A kereszténység a következő években előbb lassan, aztán minél több tűzön átment hívő lesz, annál gyorsabban, egy mozgalommá válik. Életvitel szerűen leszünk keresztények és közöttünk lesz az Úr. Ahogy egyre inkább hordozóivá válunk a Jelenlétnek, társadalmi figyelem fordul felénk, de igen erős megosztottsággal. Még a keresztyének között is lesz, aki utálni fog minket, de a világiak között is lesz, aki szimpatizál velünk.
  3. 11. Egy új hangszín, egy új kommunikációs kenet lesz ezeken az új hullámos keresztyéneken- úgy beszélnek, olyan erővel, ahogy eddig senki – mondják majd róluk Erő lesz mögöttük, de szeretet is. De nem lesz békesség a nyomukban: egy-egy Istentiszteleten is képesek lesznek bűnvallást tenni, szenvedélyesen közbenjárni, már-már zavaró lesz a langyosak számára, de ez egy hadsereg. Dávid hadserege áll elő, akik őrültek, élvezték a harcot, szerették a vezetőjüket és szerettek vele harcolni, de egyénileg is harcosok voltak. Szájukban kétélű kard az ige, a dicsőítés, és megvetik a képmutatást, és a varázslást.
  4. Új dalok érkeznek le a mennyből, másfajták mint eddig. Lesznek nagyon mély, imádók, és lesznek harcra és hadba indítóak. Én ugyan nem értek hozzá, s nem tudom, hogy mit jelenthet: de új zenei konstrukciók is lesznek, műfaj, amire a világ is felfigyel.
  5. Úgy érzem, hogy a magyar eklézsiának úttörő szerepet szán az Úr, és ez egyre nyilvánvalóbbá válik Európában. Progresszív és prófétikus és szent, világos lesz – ledobja magáról a vallásos, vegyes üzemmódot és magyar szolgálók, szolgálatok indulnak el interneten, illetve fizikailag is, hogy az ébredés dns-t elhintsék. A külföldön élő magyarok szerepéről kiderül, hogy ők lesznek a bázis, de nem ők lesznek a célközönség, hanem a befogadó ország. Úgy látom, mintha Németország, Benelux államok, Anglia, és Franciaország , ez lesz a magyar missziós félhold. Ez csak a szívem, de lehet, h Istentől van, 12 éve bennem, de szeretném, ha USA t is elérné ez a misszió.
  6. 14. Még valami az Egyház, gyülekezetek számára: Úgy hallom, hogy az Úr egy növekvő türelmetlenséggel szól: imádkozzatok. Az imádságról a látást vissza kell nyerni, meg kell benne újulni. A változások mögött az egyéni, a családi, közösségi és egyházi imának kell állnia, de ezek az imák, mint egy katonai szárny, a Főparancsnok akarata szerint imádkoznak. Mivel sokkal több imádkozás kell, lényegesen több imádkozóért kell könyörögni az Aratás Urához. A közbenjárók harcias serege tusakodik és meggátol antikrisztusi terveket. Az Úr mondja: meg lehet gátolni és sok antikrisztusi tervet lehet lassítani, de ehhez látás alapú közbenjárói sereg kell.

III. Politika

Zűrzavaros évek jönnek, de úgy érzem, hogy az Orbán kormány vagy Ő maga, kap még egy ciklust, aztán változás lesz. Akárhogy is, de a kereszténység állami segítsége a húszas évek végére megfordul, és egy ellenségesebb, adminisztratív nehezítő szellemi fordulat áll elő, de az a nagy aratást nem fogja tudni megakadályozni, sőt, azzal egy időben lesz. Az abortuszok számának drasztikus csökkenése tovább folyik még pár évig, és az Úr ezt áldással fogja erősíteni.

A diktatúrák általánossá válnak a nyugati rendszerekben is- a nyugati emberek a biztonság, kényelem miatt lemondanak a szabadságukról, és a hatalom már nyíltan is egy egy csoport, kormány, vagy elnök kezébe kerül. Az emberek egy részének nem tetszik, ők érzik, hogy ez nem jó, és tüntetések lesznek, polgári engedetlenség, amiket egyre erősebben fognak leverni. Hozzá kell szoknod, hogy a liberális demokráciák levetik az álarcukat a következő években, és egyre jobban láthatóvá válik, hogy valójában egyre több hatalom lesz egyre kevesebb ember kezében. A polgári demokrácia szellemiségét felváltja a császári gondolkodásmód. Ez egyben a szabad véleménynyilvánítás szólásszabadság drasztikus szűkülésével fog járni, kb. 8-10 éven belül.

Ahogy tavaly is mondtam, most is- a keresztényeknek ez az évtized áll rendelkezésre a facen, yt-on, aztán elnémítják.

Izrael kicsit elfeledtétek, úgy érzetem, pedig ismét a gyülekezeti látáskultúra részévé kell tenni. A Templom fel fog épülni, és nem kell hozzá háború sem.

  1. Világ

Itt mindösszesen 2 érzékelésem van: a szabadság illúziójának eltűnése. A vélemény-maszk egyre általánosabbá válása. A másként gondolkodó, beszélők kommunikációs tere drasztikusan csökkenni fog. A maszk, ennek egy prófétikus képe: fogd be a szád. A másik, hogy egy technikai megfigyelő rendszer a határunkhoz ér, és ha nem imádkozunk, akkor bevezetik Európában is.

Az erőtusakodásban úgy érzem fegyvert fog váltani ismét az ellenség. Mutatta a Szellememben egy éve az Úr, hogy a totális kontrollhoz, a világ rossz értelembe véve egységbe tereléséhez – előbb a katonai szövetségek, aztán politikai, gazdasági uniók voltak, de ezek lassúak voltak. És az egyik, amivel a sötétség operált: az a mentsük meg a földet. A járvány el fog múlni, és a globális földvédelem újra erőre kap. A Föld védelme nagyon fontos valóban, de ennek ürügyén ugyan az a túlzás lesz, mint a járvány idején. A téma jó, de a kezelés mögött sötét tervek állnak. Ez egy állandó nyomás alatt fogja tartani a nemzetállamokat, gazdaságaikat. A vírushelyzet azért volt főpróba, mert mutatja az egységes hatalmi rendszer erejét, technikai készültségi fokát. Egy pillanatáig ezt kieresztik, hogy a réseket betömjék, de aztán újra szorítani fognak. Ezek a kiengedések lesznek a szabadság utolsó pillanatai, amiket jól kell felhasználni. Mert eljön a sötétség, amikor nem lehet cselekedni a világosság cselekedeteit.

  1. Szellememben mutatta az Úr egy pár hónapja, hogy készüljünk fel az UFO kérdésre, mert hitgyengítő ütésnek szánja az ellenség, a hitetés eszköze lesz.

A megosztás szelleme mindenhol munkálkodik, így látszódik, de ez valójában a szétválasztás is egyben. Az Úr elválasztja ezekben az években a gyülekezeteket a világiasságtól, a testvéreket a langyosoktól, és rázza az Ú,r rázza az életeket, amig minden ami nem a kősziklára épült lehull rólatok. Ez a rázás nem fog leállni már. És az a bölcs hívő, aki így imádkozik, engem, engem is ráz meg, hulljon ki, ami nem örökkévaló.

És miközben egyik fülemen, egyik szememen, egyik szívemen ezeket látom, hallom, érzékelem, a másik felét teljes mértékben az Úr bátorítása tölti be- ne féljetek, mert mindezeknek meg kell történni, de Aki az Isten oldalán harcol, azt nem éri veszedelem, mindegyikből kiment az Úr, és egyre növekő és meglátható mennyei támogatással fogsz talpon maradni. A tanúság nem csak mártíromságot jelent, hanem azt, hogy az életünk, a közösségeink, a szeretetünk, az Úr közöttünk való Jelenléte pecsét és TANÚSÁG lesz a világnak, és az Úr őrködik efelett, de ehhez adnod kell magadat, hogy leválassza rólad a világot.

Jel 3:7 A filadelfiai gyülekezet angyalának is írd meg: Ezt mondja a Szent, az Igaz, akinél a Dávid kulcsa van, és amit kinyit, senki be nem zárja, és amit bezár, senki ki nem nyitja: 3:8 tudom a te dolgaidat, íme, egy nyitott ajtót adtam eléd, amelyet senki be nem zárhat, és bár kevés erőd van, mégis megtartottad beszédemet, és nem tagadtad meg az én nevemet. 3:9 Íme, én adok neked a Sátán zsinagógájából, akik zsidóknak mondják magukat, és nem azok, hanem hazudnak; íme, én megteszem velük, hogy eljöjjenek, és leboruljanak a lábad előtt, és megtudják, hogy én szeretlek téged. 3:10 Mivel megtartottad kitartásra intő beszédemet, én is megtartalak téged a megpróbáltatás idején, amely az egész világra eljön, hogy megpróbálja a föld lakosait. 3:11 Eljövök hamar, tartsd meg, amid van, hogy senki el ne vegye koronádat. 3:12 Aki győz, oszloppá teszem azt az én Istenem templomában, és onnan nem kerül ki többé, és felírom rá az én Istenem nevét, és az én Istenem városának nevét, az új Jeruzsálemét, amely a mennyből száll alá az én Istenemtől, és az én új nevemet. 3:13 Akinek van füle, hallja meg, mit mond a Lélek a gyülekezeteknek!

Az a gyülekezet, ami formáltatik itt van: kitartanak, megőrzik Isten beszédét, és nem tagadják meg Jézus nevét. Rendelkeznek Dávid kulcsaival, ami kenetet és erő felhatalmazást ad nekik, bár saját erőben kevesek. Isten bizonyságot tesz nekik a vallásos keresztények között is, akik látni fogják, h mennyire szeret bennünket az Úr. Az Úr a megpróbáltatások idején, ami az egész földet érinti, megtartja az övéit. Ez nem az ítélet a földön, hanem a rázkódtatás és a rázatás. A rázkódtatás a földet érinti, a rázatás az egyházat. És egy megtartásra való felszólítás: megtartani a hitet, a szeretet által munkálkodó hitet, az alapelveket.

 

Ezt a rázást úgy lehet jól megélni, ha nagyon mélyen elkötelezed magad, illetve elhiszed, hogy Isten Jó és kegyelmes, és szeret téged. Ennek a hétköznapi állításnak, hogy Isten jó és szeretet, valóságos meggyőződéseddé kell, h váljon. És Isten nem csak jó, nem csak szeret, de megjutalmazza azokat, akik keresik Őt. És a prófétai üzenet röviden ez: térjetek meg, mert közeleg a Menny királyságának uralomra jutása. Isten áldjon benneteket!

 

Dombó Zsolt, 2021 január 10.

Post a comment

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás