No comments yet

dr. Sharon Stone – az Úr szava 2021-re

Sziasztok, dr. Sharon Stone vagyok, és nagyon izgatottan várom, hogy elmondhassam nektek az Úr szavát 2021-re. Ha nem vagytok hozzászokva a próféciákhoz, akkor hadd mondjam el ezt: A Bibliában, a János 10:27-ben azt mondja Jézus, hogy az én juhaim hallják az én szavam, és követnek engem. Tehát azzal akarom kezdeni, hogy te is prófétai vagy, és neked is megvan a képességed, hogy meghalld Isten hangját magad számára. Igazából rólad szeret Isten leginkább beszélni veled. Az Ámós 3:7-ben pedig azt mondja Isten, hogy különleges hangokat helyezett el a földön, és azt mondja, hogy semmit sem cselekszik, anélkül, hogy a titkait kijelentené a szolgáinak, a prófétáknak. Az 1 Krónika 12:32-ben pedig a próféták közötti különleges csoportról beszél, akiket Issakhár fiainak nevez. Ezek olyan próféták voltak, akiknek megértésük volt az időkről és a korszakokról, és a stratégiákról és megoldásokról azokban a korszakokban. A Máté 10:44-ben pedig azt mondja Jézus, hogy az, aki prófétát fogad be prófétának nevében, prófétának jutalmát veszi. Ez a bibliavers pedig nem csak az adakozás szedésére való, hanem arról beszél, hogy ha az igaz próféták kijelentését befogadod, akkor együtt tudsz vele működni, és áldást fogsz venni általa. Ezenkívül megfelelő irányba tudsz menni, és ismerni fogod Isten fontossági sorrendjét arra az időszakra, amelyben benne vagy. Tehát ha hozzányúl valamihez, ahhoz te is hozzányúlhatsz, amit Ő mond, azt mondhatod te is, ugyanazt imádkozhatod.  Megáldjuk a füleiteket, hogy prófétai módon tudjatok hallani, ahogy kimondom ezt a prófétai szót 2021-re.

Azzal fogom kezdeni, hogy összehasonlítom 2021-et 2020-szal. Akár tetszett ez nekünk, akár nem, az első pontom ez: 2020 az erőltetett változás éve volt. Sokan visszanéznek, és arról beszélnek, hogy milyen rossz volt ez az év: a CoViD, a gazdasági instabilitás, a halálesetek, a lezárások, faji alapú igazságtalanság, utazási tilalmak, bezáruló gyülekezeti épületek, magány, félelem… nagyon sok ellentmondó érzelem és figyelemelterelés volt. Ezenkívül az is megtörtént, hogy mindannyian különböző, egymással versenyző hangokkal voltunk körülvéve. Igaz hangok, hamis hangok, politikai hangok, összeesküvő hangok… és mindannyian a mi figyelmünket akarták. Mégis, az, amit leginkább értékeltünk 2020-ban, nem ezek közül való, nem arról szólt, hogy volt-e wc-papírod, vagy nem. 2020 legértékesebb része a létfontosságú dolgozók voltak. Ők az egészségügyi dolgozók, a bolti eladók, a takarítók, a közlekedésben és szállításban dolgozók, és sokan mások a frontvonalon voltak a járvány alatt. Ők elengedhetetlenek voltak az életünkhöz. Itt Angliában csütörtök este 8-kor mindannyian kimentünk az erkélyeinkre, vagy kinyitottuk a bejárati ajtóinkat, és tapsoltunk és szurkoltunk nekik.

El akarom mondani, hogy mit hallottam, ahogy készültem erre az üzenetre 2021-re vonatkozóan. A szellemi füleimmel hallottam egy kiáltást a szellemvilágban, és megkérdeztem Istentől, hogy mi ez, és azt mondta, hogy az ünneplés kiáltása van a Mennyben 2021-ben az én létfontosságú dolgozóimnak. Azok számára, akik elengedhetetlenek és szükségesek erre az időszakra az Én Királyságomban, így szól az Úr. A Zsidó 12:1-3-ban azt mondja

„Annakokáért mi is, kiket a bizonyságoknak ily nagy fellege vesz körül, félretéve minden akadályt és a megkörnyékező bűnt, kitartással fussuk meg az előttünk levő küzdő tért. Nézvén a hitnek fejedelmére és bevégzőjére, Jézusra, a ki az előtte levő öröm helyett, megvetve a gyalázatot, keresztet szenvedett, s az Isten királyi székének jobbjára ült. Gondoljátok meg azért, hogy ő ily ellene való támadást szenvedett el a bűnösöktől, hogy el ne csüggedjetek lelkeitekben elalélván.”

És ahogy ezek a bizonyságok körülvesznek minket, Isten azt mondta, hogy a Menny tapsa ünnepel titeket és a ti futásotokat. A ti futásotok szülőfájdalmakkal kezdődött, amelyek az utolsó napok felé mutattak. A ti futásotok eddig nem tapasztalt, világot megváltoztató eseményekkel kezdődött. A futásotok azzal az észrevétellel kezdődött, hogy a világ meg tud változni egyetlen nap alatt.

A második pont: Isten azt mondja, hogy most már megvan a hitetek, hogy nemzetek meg tudnak térni egy nap alatt. 2020 nem az utolsó idők járványa volt. Ez egy teszt volt, egy főpróba arra a hitre és tekintélyre, amelyekre szükségünk lesz az utolsó napokra. De Isten azt mondja, hogy most itt az ideje, hogy az Én Eklézsiám a színpadra lépjen. Azt mondja az Úr, hogy az ellenség megpróbált elhallgattatni titeket, de a világ kommunikációja áttört minden eddig ismert határt. Azt mondja az Úr, hogy az ellenség megpróbált megállítani nagy evangelizációs összejöveteleket a távolságtartás és maszkviselés által, az én Eklézsiám mégis előrement és megszállt minden népet, minden nemzetet, minden vallást, eddig nem használt stratégiákkal. És azt mondja, hogy annak ellenére, hogy el voltatok zárva, megtaláltátok a módját, hogy imádkozzatok. Alázattal megtértetek, és arra kértetek, hogy gyógyítsam meg a földeteket. Ez egy olyan testületi, nemzeti méretben történt, amit a föld még soha nem látott. És azt hallom az Úrtól, hogy hallottalak titeket a Mennyből, és megérintem a földeteket; és csak hálát adni tudunk ezért. Azt mondja az Úr, hogy lehet, hogy a CoViD készített fel, de Én adtam nektek fókuszt, én fedtem fel az igazságtalanságot, és egy felkészülés hiányát bennetek. Azt mondja az Úr, hogy ebből a nyomásból egy nagyobb méretű dicsőség, nagyobb méretű egység, nagyobb öröm, és nagy ébredés fog származni.

Harmadik pont: Azt mondja az Úr, hogy megismeritek az irgalmam és a jóságom az ítéletben. Isten nem akarja, hogy ezekben az időkben rossz módon haladjunk előre. Ezért ezt a bibliarészt adja nekünk:

„Szívem utánad vágyott éjszaka, az én lelkem is bensőmben Téged keresett, mivel ha ítéleteid megjelennek a földön, igazságot tanulnak a földnek lakosai.” Ézsaiás 26:9

De ott, ahol a kényelmet választottátok a meggyőződés helyett, a politikai korrektséget a bibliai igazság helyett, ahol a jót gonosznak neveztétek, és a gonoszt jónak (Ézs 5:20), ahol eltávozott a jogosság, és az igazság messze áll, mivel elesett a hűség az utcán, és az egyenesség nem juthat be (Ézs. 59:14)… ott eljutunk a negyedik ponthoz:

Negyedik pont: Szükségünk van egy erkölcsi/igazságbéli reformációra. Isten mindannyiunknak azt mondja, hogy vegyük fel az igazságot, ami elesett az utcán, mert az Én Beszédem (és tudjuk, hogy ez a Biblia) nem vitatható, ezt mondja nekünk. Azt mondja az Úr, hogy vegyünk tőle friss kijelentést, ahogy felemeli a modern prófétai teológusokat ebben az időben. Ennek az lesz az eredménye, hogy új Bibliaiskolák nyílnak majd meg, új szolgálatra felkészítő iskolák. Látjuk majd ezeket megtörténni, annak érdekében, hogy az igazságot felemeljék az utcán. És ez megszabadít embereket majd. Mert azt mondja az Úr, hogy a megmetszés és előléptetés az előrehaladó Királyságra már elkezdődött. És többé nem leszünk elégedettek a passzív kereszténységgel. Ehelyett egy szenvedélyes harcos szellem fog létrejönni bennünk, ahogy meglátjuk Istent a szeretet és háború Istenének, az irgalom és ítélet Istenének. És ahogy ezt mondom, hallom, hogy szól az Egyesült Királyságnak: mindebből nagyobban fogtok kijönni, a rázkódó gazdaság is meg fog fordulni.

Az Úr azt mondja nekünk, hogy 2020-ban a legmélyebb völgyek, amelyekben benne voltunk, nem gyümölcs vagy előny nélkül vannak. Azt mondja az Úr, hogy ezek fognak felvinni a legmagasabb hegyekre. A nagy ébredésért lettünk megrázva. Még a nemzetek is változnak és rázkódnak, mert nagy tömegek vannak a döntés völgyében, és rád várnak, az aratás mozgósított munkásaira, az egymilliárd lélek aratására, ami elkezdődött.

Ötödik pont: 2021 el fog vinni az eddig nem tapasztalt időkből a nem előrejelezhető időkbe. Az eddig nem tapasztalt idő 2020 volt. A nem előrejelezhető idő 2021 lesz. Amit 2020-ban átéltünk, az hallatlan, eddig nem tapasztalt volt. Az előre nem jelezhető 2021 azt fogja jelenteni, hogy hirtelen változások lesznek. Ez azt jelenti, hogy lehet kiszámítani a holnapot a ma statisztikáiból vagy tapasztalatából. Ez azt jelenti, hogy a változékonyság sokakat bizonytalan helyzetekbe visz majd. Viszont ezt ígéri az Úr 2021-re: annak ellenére, hogy sokaknak előre nem jelezhetőnek fog tűnni ez az év, Én fényt hozok a sötét helyekre, az egyenetlent egyenessé teszem, titkokat fogok felfedni általatok és értetek.

A dolgok gyorsan és előre nem jelezhető módon fognak történni, de ettől nem kell negatívan látnunk mindent. Isten azt mondja, hogy a hirtelenek Isteneként ismerteti meg magát. Hirtelen isteni közbeavatkozások, hirtelen isteni kinyilvánítások, hirtelen isteni meglepetések. Ezek meg fogják változtatni az életünket, az Eklézsiát, és a nemzeteket örökre.

Tudjátok, vannak olyan időszakok, amelyek csak az előző folytatása, és forognak előre. 2021 is így fog kinézni, mintha folytatná az előző korszakot, de csak a legelején. Kaotikusan fog kezdődni, és győzedelmesen fog végződni. Háborús kezdet, győzelmes vég. De más időszakok nem így szoktak kinézni. Nem úgy néznek ki, mint csak az életed következő fejezete. Ehelyett 2021-ben egy annyira váratlan dolog nyílik ki, hogy úgy fog tűnni, hogy egy új könyvet írnának, nem csak egy új fejezetet. Váratlan módon egy új történetben fogod magad találni, egy semmiből jövő cselekményben, ami – a te meglepetésedre – mindig is várt rád. Ezek Isten hirtelenjei. Tehát Isten erre akarja, hogy figyelj: keresd az Én hirtelenjeimet az előre nem jelezhetőben. És ne engedd, hogy a kétely vegye át a hit új mértékének a helyét, amit Isten adott neked. Ez által a hit által hiszed, hogy egy nemzet megmenekülhet egy nap alatt.

Meg kell tartanunk ezt a Királyságos gondolkodásmódot, úgy, hogy a következőt tudjuk:

Hatodik pont: Bizonyos hitre van szükség a bizonytalan időkben. A Zsidó 10:35-39 ezt mondja:

„Ne dobjátok el hát bizodalmatokat, melynek nagy jutalma van. Mert békességes tűrésre van szükségetek, hogy az Isten akaratát cselekedve, elnyerjétek az ígéretet. Mert még vajmi kevés idő, és a ki eljövendő, eljön, és nem késik. Az igaz pedig hitből él. És a ki meghátrál, abban nem gyönyörködik a lelkem. De mi nem vagyunk meghátrálás emberei, hogy elvesszünk, hanem hitéi, hogy életet nyerjünk.”

Azt hallottam Isten Szellemétől, és ez a hetedik pont: figyelmeztess másokat a „veszteségkerüléssel” és a „nincs bátorság, nincs dicsőség” mondásával kapcsolatban. A veszteségkerülésnek utána kellett néznem, és ez az üzleti és pénzügyi világban azt jelenti, hogy könnyű lehet nagyobbnak értékelni a veszteség elkerülését, mint a nyereség lehetőségét. És tudjátok, mindannyian úgy vagyunk tekercselve, hogy kétszer olyan rosszul érezzük magunkat egy veszteség miatt, mint amilyen jól érezzük magunkat egy nyereség után. Tehát Isten figyelmeztet minket, hogy vigyázzunk a veszteségkerülésre, ne vegyünk benne részt, mert ez a félelem által van vezetve, és Isten arra az új hitre hív minket, miszerint egy nemzet egy nap alatt megmenekülhet. Isten azt akarja, hogy ezt az új hitet arra használjuk, hogy Isten szerinti kockázatokba menjünk bele, isteni lehetőségekre, nyitott ajtókra; ha nincs bátorság, nincs dicsőség.

A „nincs bátorság, nincs dicsőség” azt jelenti, hogy ha nincs meg a bátorságunk egy kockázat bevállalására, akkor nem fogjuk elérni a célt vagy a sikert. Tehát, 2021 lehet ijesztő, és lehet, hogy úgy nézel rá, hogy ez nagyon erős lesz. De ha a bensődben tudod, hogy ez az út előre, a Királyság előremozdulása, akkor ki tudsz lépni a csónakból, és járni a vízen, mert meg van rá a kegyelmed. Reménységet is tudsz adni másoknak, hogy nekik is sikerüljön. Nincs bátorság, nincs dicsőség.

Mi ez a dicsőség? Persze, ez az Úr dicsősége, az Ő jelenlétének dicsősége az életünkben, a földön, a légkörben. De hallottam szellemben egy hangot, amiről Isten azt mondta, hogy része ennek a dicsőségnek. És megkérdeztem Istent, hogy mi ez a hang? És azt mondta, hogy ez a szérű hangja. Ez nem csak annak az ideje, hogy azt mondjuk, hogy igen, a mezők már fehérek az aratásra, ez egy olyan idő is, amikor betakarítjuk az aratást. A szérű dicsőséges hangja szabadul fel. Egy másik dicsőség, ami felszabadul számunkra ebben az időben, az új vezetők, akiket felzavaróknak és építőknek fognak hívni. És lehet, hogy erre azt mondod, hogy ez nem úgy hangzik, mintha vezetnének. Pedig Jeremiásnak ezt mondta Isten:

„Lásd, én e mai napon népek fölé és országok fölé rendellek téged, hogy gyomlálj, irts, pusztíts, rombolj, építs és plántálj!” Jeremiás 1:10

Ezek a felzavarók és az építők. Isten felemel a családodért, a közösségedért, felemel téged a világodért, vezetőként. Néhány ismert vezető le fog mondani – de ez nem bűn miatt lesz, néhányan el fognak aludni – de ez nem ítélet miatt lesz, és új vezetők fognak felemelkedni – és ez nem csak kortól függ. Viszont úgy hiszem, hogy ezeknek a vezetőknek nagyobb globális felelősségük lesz, mint amit valaha láttunk.

2020-ban a rutinunkat és cselekvéseinket megzavarták – 2021-ben szükségünk lesz ezekre az építőkre, mert azt fogjuk látni, hogy a struktúrák szétbomlanak és szétszakadnak. Az egyház, a kormányzás, az oktatás, az egészségügy, a bankok, a pénzügy, stb. A struktúrák szétesése helyed ad a Királyságos építkezésekhez. A Jelenések 11:15 ezt mondja:

„A hetedik angyal is trombitált, és nagy szózatok lettek a mennyben, a melyek ezt mondták: E világnak országai a mi Urunkéi és az õ Krisztusáéi lettek, a ki örökkön örökké uralkodik.”

Gyertek, apostoli vezetők, legyetek olyanok, mint Mózes! Menjetek fel a hegyre, és vegyétek el a mennyei tervrajzokat, amelyekre szükség van ebben az időben. Isten azt akarja, hogy vezessetek, és Isten megadja nektek az erőt, hogy vezessetek. Ez az, ami más ebben az időben. Salamon azt kérte, hogy legyen bölcsessége a vezetéshez. Isten arra kér minket: Kérjetek tőlem, és megadom nektek az önzetlen vezetői együttműködés új szellemét. Ez fenyegetni fogja a siker meglátását és mércéjét azok számára, akik azt mondják, hogy „ez az én gyülekezetem”, „ez az én szolgálatom”. És ez fel fog szabadítani titeket és sok vezetőt az egójuktól, ahogy egymást előbbre tártjátok, együtt dolgoztok, szeretitek egymást, szolgáltok egymásnak. És Isten azt akarja, hogy tudjuk, hogy ez a világban is működni fog, az üzleti életünkben, mert az üzletek közös épületekben lesznek, esetleg közös személyzettel. Ez a kormányzatban is működni fog. Isten azt mondja, hogy nem csak oltásokat fognak megosztani egymással, hanem információt is.

2020 a szájnak az évtizede. Nyolcadik pont: 2021 a bátorság a beszédre. A Jóel 2:28 azt mondja:

„És lesz azután, hogy kiöntöm szellememet minden testre, és prófétálnak a ti fiaitok és leányaitok; véneitek álmokat álmodnak; ifjaitok pedig látomásokat látnak.”

Tehát mindenki, minden korban, minden nemben, minden kultúrában prófétálni fognak. Tudjátok, imádkoztatok és szóltatok 2020-ban, és nem feltétlenül láttátok az eredményét. 2021-ben meglesz az erőtök, hogy elkezdjétek és befejezzétek azt, amit az Úr a szívetekre helyezett. Isten összeköti a szátokból kijövő szót ebben az évben az Ő erejével. Sőt, ennél többről van szó – Isten ereje, az Ő szavai, az Ő hatalma összetalálkozik, a prófétai szavak összemetszése történik most. És Isten felemel titeket. Isten olyan férfiakat és nőket emel fel, akik nagyon bátrak lesznek arra, hogy szólják az Ő beszédét. Tehát 2020 bátortalanságát és félemét hátra kell hagynunk. Ahogy Pál mondta Timóteusnak a 2 Tim 1:7-ben:

„Mert nem félelemnek szellemét adott nékünk az Isten; hanem erőnek és szeretetnek és józanságnak szellemét.”

Néhányan azt gondolhatjátok: ki fog hallgatni az én szavaimra? Figyeljetek: a Szent Szellem ad nektek erőt. A Szent Szellem ad szeretetet az emberek felé. A Szent Szellem tölti meg a szátokat a jóság, megerősítés, kegyelem, gyógyulás, csodák, reménység, bölcsesség, bátorítás, megoldások szavaival. Tudjátok, a kezdetben Isten beleszólta a világot a létezésbe. És most azt mondja: a ti szátok olyan lesz, mint az én szám, és felszabadítja a teremtő csodákat. Zsoltárok 107:20

„Kibocsátotta az Ő szavát és meggyógyította őket, és kimentette őket az ő vermeikből.”

Abban hiszek, hogy különböző szavak szabadulnak fel a föld sarkaiból, hogy meggyógyítsák és megszabadítsák a messze földön lakókat, és Isten népét Isten szájaként fogják ismerni. Ez fel fogja szabadítani azt, amit Jézus mondott: „nagyobbakat fogtok cselekedni, mint én”. És ez fogja felszabadítani ezeket a nagyobb cselekedeteket rajtatok keresztül, a Szent Szellem ébredési tüzeinek megmutatásában.

Kilencedik pont: 2021 – ébredési tüzek a sárkánytüzek ellen. Az Efézus 6:11 azt mondja:

„hogy megállhassatok az ördögnek minden ravaszságával szemben.”

Tűzre van szükség, hogy elbánjunk a tűzzel. Ébredési tüzek a sárkánytüzek ellen. Próféták szerte a világon álmodtak arról, hogy egy vörös sárkánnyal harcolnak. Most nem a kínai nemzetről beszélek, nem a kínai emberekről, akikről tudjuk, hogy Isten felkészített egy nagy ébredésre, hogy hatással legyenek más nemzetekre. A vörös sárkány a kínai kommunista párt mögötti démoni szellemiség. Ez nem egy nép vagy nemzet, hanem a KKP mögötti szellemről beszélek. Kína egy juhnemzet lesz. De a sárkány, Leviathán, akiről beszél a Biblia, akiről azt prófétálták, hogy késlelteti az ébredést, és el kell vele bánni. Az Ézsaiás 27:1-ben ezt írja:

„Ama napon meglátogatja az Úr kemény, nagy és erős kardjával Leviatánt, a futó kígyót, Leviatánt, a keringő kígyót, és megöli a sárkányt, mely a tengerben van.”

„Menj be népem, menj be szobáidba, és zárd be ajtóidat utánad, és rejtsd el magad rövid szempillantásig, míg elmúlik a bús harag! Mert íme, az Úr kijön helyéről, hogy meglátogassa a föld lakóinak álnokságát, s felmutatja a föld a vért, és el nem fedi megöletteit többé!”

… az a tűz, ami ég a csontjaidban. Tetszik, amit Jézus a János 10:10-ben mond. Hadd lássuk meg ebben az időszakban, hogy Jézus munkái annyira mások, amint az ellenség munkái, meg lehet különböztetni ezeket.

„A tolvaj nem egyébért jön, hanem hogy lopjon és öljön és pusztítson; én azért jöttem, hogy életük legyen, és bővölködjenek.”

Jézus fel akar minket szabadítani szenvedélyes, túlcsorduló, ébredésre való eszközként.

Ahogy 2021 felé nézünk, azt kérdezhetjük, hogy ez egy könnyű év lesz-e? és az a válasz, hogy nem. De 2020-at egy átvonulási (a kovásztalan kenyerek ünnepe alapján) évnek kell látnod. Egy gyakorló évnek. Nem felesleges gyász. Azért, hogy ezt a gyászt ne vidd magaddal 2021-be. 2020 volt az az év, amelyben időt kaptál, hogy meggyászold az eddigi normalitást. Viszont 2021-ben itt az ideje, hogy az új jövődet és lehetőségeid felnyisd.

Tizedik pont: Mivel 2021 megjósolhatatlan lesz, meg kell tanulnunk, hogy hogyan várjuk a váratlant. Konkrétan ez a siker kulcsa ebben az időben. Ne hagyj ki egy áldást azért, mert nem úgy van csomagolva, mint ahogyan számítottál volna rá. Hallom, hogy azt kérdezitek, hogy akkor hogyan készüljünk fel? Nekem az van a szívemben, hogy ha a váratlant várjuk, akkor a váratlan várttá válik. Ha előre figyelmeztetnek, akkor előre fegyverkezhetünk. 2020 maradandó hatással volt a mindennapi életünkre. És Jézus azt mondta a János 16:33-ban:

„Azért beszéltem ezeket néktek, hogy békességetek legyen én bennem. E világon nyomorúságtok lesz; de bízzatok: és meggyőztem a világot.”

Úgy hiszem, azt kérdezi most az Úr: hajlandó vagy elcserélni 2020 gyászát valami jobbért és másért? Lehet, hogy azt gondolod, hogy hogyan csinálom ezt? A 31-es Zsoltárban ezt mondta Dávid Istennek:

„Életem ideje kezedben van…” Zsolt. 31:16

Atyám, köszönjünk neked, hogy Te teremtetted az időt, hogy az idők a Te kezedben vannak. Köszönjük, hogy az 1 Mózes 1-ben időszakokat és évszakokat teremtettél, az 1 Krónikában megteremtetted azokat a prófétákat, akik ismerik az időket és időszakokat, és most arra kérsz minket, hogy a mi ideinket a Te kezedbe rakjuk, és benned bízzunk. És Urunk, szándékos cselekedet és a hitünk által, bizalmunk által, Rád helyezzük ezt a gondot, az időnket. És 2021-et, és a személyes időnket a Te kezedbe helyezzük, és azt mondjuk, Istenünk, szabadítsd fel a védelmedet, a gondoskodásodat, az ellátásodat, a beteljesedésedet, a megnyilvánulásodat, az örömödet 2021 felett. Hogy azt mondhassuk az év végén, hogy futásunkat elvégeztük, és megtettük azt, amire Isten kért minket ebben az évben. De hogy azt is ki tudjuk mondani, vagy Tőled hallani: Jól van, jó és hű szolgám.

Post a comment

A honlap további használatához a sütik használatát el kell fogadni. További információ

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás